Chłodziarka
SRFvh 4011 Perfection
Pojemność: 420 litrów
Temperatura: +3°C do +16°C
Model |
SRFvh 4011 Perfection |
Pojemność brutto / netto |
420 / 297 l |
Wymiary zewnętrzne w mm (S / G / W) |
597 / 654 / 1884 |
Wymiary wewnętrzne w mm (S / G / W) |
460 / 423 / 1660 |
Zużycie energii w ciągu 365 dni 1) |
389 kWh |
Temperatura otoczenia |
+10°C do +35°C |
Oddawanie ciepła |
463 kJ/h |
Czynnik chłodniczy |
R 600a |
Poziom szumu |
49 dB(A) |
Napięcie / moc znamionowa |
220 – 240V~ / 2,0 A |
Układ chłodzenia / Metoda odszraniania |
Dynamiczny / odszranianie automatyczne |
Zakres temperatury |
+3°C do +16°C |
Gradient 2) / max. Fluktuacja 3) |
3,0°C / 2,4°C |
Materiał obudowy / kolor |
Stal / biały |
Materiał drzwi |
Szkło |
Materiał wnętrza |
Tworzywo sztuczne w kolorze białym |
Rodzaj sterowania |
Wyświetlacz kolorowy 2,4”, Touch & Swipe |
Alarm braku zasilania |
Bezpośrednio po awarii zasilania do min. 12 godz. |
Rodzaj alarmu |
Optyczny i dźwiękowy |
Styk dodatkowy |
Tak |
Rodzaj podłączenia do sieci / Sposób łączenia z siecią |
SmartModule / Zintegrowane, wyjmowane |
Złącze |
WLAN/LAN |
Rejestrator |
Zintegrowany, złącze USB |
Oświetlenie wewnętrzne |
Słupek świetlny LED z lewej strony, włączany oddzielnie |
Regulowane półki |
5 |
Materiał półek |
Ruszty z powłoką z tworzywa sztucznego |
Powierzchnia użytkowa półek w mm (SxG) |
460 / 423 |
Maksymalne obciążenie półek / urządzenie |
45 kg / 225 kg |
Uchwyt |
Antybakteryjny uchwyt z mechanizmem otwierającym |
Przepust czujnika |
1 x Ø 10 mm |
DIN 13277 |
Tak |
Rodzaj zamka |
Mechaniczny |
Kierunek otwierania drzwi |
Prawe przestawne |
Waga brutto / netto |
86 / 80 kg |
- Zużycie energii mierzone w temperaturze otoczenia +25˚C i ustawieniu temperatury na +5˚C dla chłodziarek i -20˚C dla zamrażarek.
- Gradient temperatury zgodnie z normą EN 60068-3: różnica pomiędzy najwyższymi i najniższymi pomiarami średnimi, powiększona o ich rozszerzoną niestabilność w czasie pomiaru.
- Max. fluktuacja zgodnie z normą EN 60068-3: największa wartość fluktuacji określona w czasie trwania pomiarów.